Møbel lagerhotel | Udviklet og indrettet specielt til møbelbranchen
 

LGT Møbel lagerhotel

Møbel Lagerhotel i Horsens Mange kunder vælger at have deres møbellager hos os i Horsens. Med et lager på 16.000 m3 kan vi altid hjælpe dig med kort varsel.

Indgående leverancer, pluk fra lager og handling er de primære tjenester der tilbydes. Disse styres via vort WMS-system. For os er det et krav, at vi arbejder med moderne IT-løsninger for at sikre høj effektivitet og kvalitet af informationer.
Plukningsordre oprettes når en butik sælger et møbel, som er på lager hos os. Vi arbejder altid med konsolidering. Men skulle der være behov for at prioritere en specifik ordre, løses dette også.

Når det gælder Online salg, plukkes ordren i det øjeblik kunden trykker på ”bestil”. Alle transaktioner håndteres straks, og lagerbeholdningen opdateres. Regelmæssigt afstemmes evt. differencer.

Lagerlokalerne er tilpasset møbler og vores medarbejdere har mange års erfaring i håndtering af møbler. Vor specialviden om sådanne varer med for eksempel korrekt temperatur og luftfugtighed betyder at vores kunder kan føle sig sikre på, at vi tager os af deres vare på bedst mulige måde.

Mange sætter stor vægt på, at de hos LGT får en fast personlig kontaktperson, som er med fra booking til leverance og fakturering.

Få en snak med én af vores sælgere om et tilbud, som er afgrænset efter præcis Deres behov

Nyheder Nyheder
LGTs udvidelse af logistikcenteret skyder i vejret
Læs mere

Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport