Møbellogistik og møbeltransport | Vores Clockwork koncept er løsningen!
 

Møbellogistik - De bedste møbelløsninger der passer til dit behov


Møbelkonsolidering og distribution

Med over 60 års erfaring i den internationale møbellogistik branche giver vi den videre til den danske møbel- og detailbranche. I de mange år har vi bygget en unik viden op omkring møbellogistik og møbel lagerhåndtering. Vi kender til hvilke krav der stilles til leveringstid og leveringssikkerhed.

Vort store netværk af transporter er for mange år siden grundlagt i Tibro i Sverige og Horsens i Danmark, hvor vi er møbelbranchens foretrukne møbeltransportør inden for møbellogistik i hele Europa sammen med vores lokale samarbejdspartner på møbeldistribution fra Spanien i syd til Norge i nord.

Hver uge distribueres hele 12.000 m3 møbler i Norden og Europa via vores terminaler i Sverige og Danmark. Gennem mange årtier har vi være leverandør til med mange af nordens store møbelkæder.

Samlet møbellogistik til butikkerne

En anledning til dette er, at vi ikke gør det mere kompliceret end nødvendigt. Når en butik sælger møbler til en forbruger købes der oftest fra flere forskellige leverandører. I stedet for at flere biler kører fra de respektive leverandører, samler vi varerne og foretager en samlet levering til butikken efter faste tidsplaner.

Læs mere om vores rutenet betingelser for møbeltransport i Danmark

Søg i vores Danmark møbeldistributionsnet

Download vores zonekort over møbeltransport i Danmark

Download vores møbeldistributions turliste

 

 

Møbel transport - Møbeldistribution - Møbellogistik - International møbeltransport

Nyheder Nyheder
Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

LGT Logistics tager et skridt ind i fremtiden med ny IT-support
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport