Møbellogistik og distribution | Vores Clockwork koncept er løsningen!
 

LGT Clockwork = møbellogistik der altid falder i hak:

Møbelkonsolidering, logistik og distribution

Fordi vi kender møbelbranchen og dennes behov, har vi udviklet systemer indenfor møbeltransport og -logistik der målrettet matcher disse behov.

Derudover har vi mulighed for at tilpasse vores standardløsninger for at imødekomme individuelle behov.

På den måde sikrer vi en optimale løsning på dine behov for møbeltransport og -logistik. 

Vi tænker os ganske enkelt om
Gerne i nyskabende baner.

Et konkret eksempel er LGT Clockwork:

Et urværk indeholder flere vitale tandhjul der griber ind i hinanden og er indbyrdes afhængige. På samme måde fungerer LGT Clockwork der består af følgende seks ydelser:

Det ene tandhjul griber ind i det andet – det tredje gør det lettere for det fjerde osv. Måden LGT Clockwork er organiseret på sikrer, at vores ydelser og services arbejder bedst muligt sammen, for at sikre synergi, præcision og gunstig økonomi. Uret tikker med andre ord ikke forgæves, da vi pakker bilerne optimalt og dermed slipper for spildtid.

Vi håndterer dine produkter, som du ønsker i både Danmark, Skandinavien og hele Europa. Vi tilbyder gennemtænkt logistik, der både tager hensyn til vores kunders økonomi samt miljøet.

Vi investerer løbende i de mest miljøvenlige lastbiler, der kun kører 3 år, inden de udskiftes. Det sikrer os den bedste driftøkonomi og indebærer, at vi kan køre i alle storbyernes miljøzoner.

Sammen med vores svenske søsterselskab LGT Logistics AB,har LGT afdelinger i Danmark, Sverige, Finland og Litauen. Vores fælles og unikke position som møbeltransportør tilbyder alle aspekter i logistik-urværket - Fra fabrik til butik, forbruger eller projekt.

Vores serviceydelser kan suppleres, udvikles og koordineres alt efter dit behov, akut eller langsigtet.

Vores medarbejdere er dygtige og kompetente med kvalifikationerne i top. Medarbejdernes viden og erfaring indenfor planlægning, varehåndtering og de konkrete transporter er af stor betydning for virksomhedens udvikling og vores kunder. Vi er i konstant udvikling og ved at være tæt på markedet og og vores kunder, evner vi at tage hurtige beslutninger. Vigtigst af alt er – en aftale er en aftale.

LGT Logistics står parat til at servicere dig – all the way.

Vi tilbyder en komplet løsning på møbeltransport og møbellager over hele Europa i tæt samarbejde med vores partnere i: MACH3000   

Nyheder Nyheder
LGTs udvidelse af logistikcenteret skyder i vejret
Læs mere

Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport