Møbeltransport nyheder fra LGT Logistics
 
21-12-2016

LGT går forrest med CO2-reduktion

LGT Logistics i Horsens har netop fået ni nye trækkere fra Scania, og de er helt specielle. De er nemlig leveret med markedets mest effektive løsning til at reducere CO2-udledningen.

Møbellogistik i DanmarkDe nye biler er en del af Scanias såkaldte ’Ecolution’-koncept, der har fokus på at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen. De nye trækkere forventes at køre ca. 125.000 km om året, og via månedlige rapporter får LGT hurtigt værdifulde erfaringer om bilenrnes brændstofforbrug, miljøbelastning mv. Ecolution-konceptet indeholder desuden et 2-årigt uddannelsesforløb for alle chauffører. Og det betyder også meget for LGT, at man er med til at reducere den negative påvirkning, som godstransport har på miljøet.

Efterspørgsel på miljøvenlige transport løsninger

- Vi har en klar miljøpolitik, og vi oplever også, at flere og flere af vores kunder efterspørger miljøvenlige transporter. Vi vil gerne være konkurrencedygtige på alle niveauer, fortæller LGT’s adm. direktør John Riis

Møbeltransport i Danmark

- Vores chauffører ved, at de kører længere på literen,. De er nu mere miljøbevidste og trafiksikre i deres færden på landevejene, fortæller trafikchef Preben Ladekjær.

Men denne sidste nyhed fra LGT i 2016, ønsker vi alle vores kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser, en rigtigt glædelig jul samt et godt nytår.

Med venlig hilsen 

LGT Logistics, Horsens

Nyheder Nyheder
LGTs udvidelse af logistikcenteret skyder i vejret
Læs mere

Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport