Møbeltransport nyheder fra LGT Logistics
 
03-08-2017

LGT stikker spaden dybt ned i den jyske muld og udvider logistikcenteret i Horsens

Efter mange års tilløb har vi endelig taget det første spadestik til udvidelsen af vores logistikcenter på Orionvej i Horsens.

Ét spadestik bliver til 55.000 m3 jord

Vi har valgt at udvide vores nuværende bygninger mod både Nord og Syd. Mod syd kræver det, at vi flytter 55.000 m3 jord, hvilket svarer til at fylde over 800 lastbiler med jord.

Møbler i 8 meters højde

I dag har vi lokationer flere steder i Horsens, bl.a. på Marsalle som tidligere fungerede som hovedkontor, og i dag rummer vores møbellagerhotel.

Med vores nye setup får vi samlet alle vores aktiviteter på Orionvej, hvilket har været et længe ventet ønske, ikke mindst fra logistikafdelingen.

Vi udvider med ca. 10.000 kvm, hvoraf de 8.000 kvm skal fungere som lagerhotel med reoler i 8 meters højde. De sidste ca. 2.000 kvm skal forbedre og effektivisere faciliteterne i forbindelse med vores møbelkonsolideringskoncept.

Ligesom vores kunder, må vi også udvikle os og være i konstant forandring. Udvidelsen er helt klart en måde at styrke vores position i markedet, så vi forsat kan være den foretrukne samarbejdspartner når det gælder møbeltransport og logistik.

IT, udvikling og faglighed

Hos LGT vil og skal vi være konkurrencedygtige, også i fremtiden, derfor har vi valgt at investere i et nyt IT-system.

Systemet kan håndtere CRM, transport, Warehousing (lagerhotel) og Customs Clearance Management system (toldhåndtering) samt et Alert Management system der overvåger trafikken og fortæller, hvis der opstår forsinkelser under transporten. Alt dette giver os de nødvendige forudsætninger for hurtigt at tilpasse og udvikle os i forhold til kundernes krav og behov.

Et nyt system gør det ikke alene, det kræver dygtige og engagerede medarbejdere, der forstår at kombinere IT-faglighed med operationel erfaring inden for møbeltransport og den slags medarbejdere har vi heldigvis her hos LGT.

Nyheder Nyheder
Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

LGT Logistics tager et skridt ind i fremtiden med ny IT-support
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport