Møbeltransport nyheder fra LGT Logistics
 
07-12-2016

Entrepreneur Of the Year 2017 pris for logistik

MACH-3000 partner Jan Krediet har vundet den hollandske Entrepreneur Of the Year  pris for logistik i 2017

Det internationale selskab Jan Krediet, der transporterer møbler og køkkener, og MACH-3000 partner for Benelux-landene, har vundet 2017 TLN Entrepreneur Of the Year i kategorien "Store transportvirksomheder".

Dutch 2017 Logistic Entrepreneur Award

På billedet: Klaas Slim og Rogier Stoop. (Foto: Thomas Fasting Fotografie.)

Dette blev offentliggjort af den hollandske brancheorganisation for transport og logistik, Transport & Logistiek Nederland (TLN) under den årlige konference lørdag den 26. november.

Arthur van Dijk, direktøren for TLN, overrakte den prestigefyldte pris til adm. direktør Klaas Slim og salgsdirektør Rogier Stoop, i overværelse af Melanie Schultz van Haegen, den hollandske minister for infrastruktur og miljø.

I rapporten fra bedømmelseskomiteen anførte dommerne, at transportvirksomheden fra Steenwijk, der er specialister i møbler og køkkener, er et selskab med en vision, hvor der konstant er fokus på innovation og fortsat udvikling, og personalet er en faktor, der ikke skal undervurderes.

Jan Krediet in London

Innovationsprisen fra TLN gives hvert år til selskaber i transport- og logistikbranchen, der markerer sig med iværksætteri, der kan bevises.

MACH-3000 er stolte over at samle de bedste europæiske møbellogistik-selskaber i sit netværk, og ser denne pris som en bekræftelse af netværkets kvalitet.

Derfor er vi(red. LGT) stolte over at være en del af MACH-3000-samarbejdet sammen med Jan Krediet og ønsker vores logistik partner tillykke.

LGT Logistics Nordic Group

Nyheder Nyheder
LGTs udvidelse af logistikcenteret skyder i vejret
Læs mere

Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport