Møbeltransport nyheder fra LGT Logistics
 
26-09-2016

MACH3000 – skræddersyede logistikydelser

International møbellogistik samarbejdeEn stærk og dedikeret forsyningskæde er nødvendig for at kunne levere den optimale service inden for transport af møbler over hele Skandinavien. Derfor er det også netop ét af de tiltag, som har været med til at gøre LGT til en af de største på markedet. LGT har i mere end 20 år været medlem af MACH3000, som er det stærkeste netværk inden for den europæiske branche for møbeltransport.

MACH3000 er et strategisk samarbejde mellem i alt 10 transportvirksomheder, der alle er førende inden for deres gren af møbellogistikbranchen. Med tilknytningen til MACH3000 er det muligt for LGT at tilbyde skræddersyede løsninger inden for transport og serviceydelser til både virksomheder og private kunder.

LGT’s kunder kan derfor bestille møbeltransport med specialiserede chauffører, ligesom møblerne fragtes i varebiler, der er særligt udstyret med henblik på fragt af større – og engang imellem skrøbelige – genstande. Derudover stilles der en kontaktperson til rådighed, som kan tale med kunderne på deres eget sprog. Endelig er det muligt at tilkøbe forskellige tillægsydelser som opbevaring og samling af møbler, ligesom LGT gennem MACH3000 også tilbyder at gøre møbelleverancen klar til fortoldning.

For yderligere information om vores internationale møbeltransportsamarbejde.

Nyheder Nyheder
LGTs udvidelse af logistikcenteret skyder i vejret
Læs mere

Kørsel omkring jul og nytår 2017
Læs mere

LGT storinvesterer i en mere kompleks verden
Læs mere

Local websites
LGT Logistics, Denmark
Read more

LGT Logistics, Sweden
Read more

LGT Logistics, Finland
Read more

 
LGT Logistics LGT Logistics A/S • Orionvej 18 • DK-8700 Horsens • Tel: +45 70 15 55 55 • Fax: +45 76 26 44 00 Kontakt Møbeltransport